Ik stel het zeer op prijs als je opmerkingen over de massages met mij wilt delen. Onderaan deze pagina kun je dit doen. Dankjewel!

Welk beoordeling geeft jij de massages? 1-5 sterren

Rating: 4.6666666666667 sterren
9 stemmen

Reacties

Reacties

Juan Pablo Aguado
9 maanden geleden

Estaba unos días en Holanda y conocí esta sala de masajes por una amiga de España. Tenía la espalda cargada y con contracturas. El masaje fue lo que esperaba de un buen masaje profesional, a la mañana siguiente amanecí con la espalda muchísimo mejor. El trato y la calidez del sitio siguen la misma profesionalidad y cercanía que requiere estos sitios. Totalmente recomendable!

Juan
9 maanden geleden

De nada Juan. Gracias por tu revision positiva. Nos vemos pronto!

Yvonne
11 maanden geleden

Vanmiddag een hele fijne stoelmassage gehad van Jeannette. Mijn nek en schouders zaten behoorlijk vast en Jeannette heeft dit heel vakkundig los gemasseerd. Heerlijk! Ook goede tips meegekregen om te voorkomen dat er knopen ontstaan. Bedankt zus en tot gauw!

Yvonne
11 maanden geleden

Dankjewel lieve zoes! Heel graag gedaan. Fijn dat het heeft geholpen. Tot gauw! X

Jan Wim
een jaar geleden

Vandaag een heerlijke relaxte massage gehad. Bij aankomst stelt Jeannette je gelijk op het gemak en in de salon is alles goed voorbereid. Schone handdoeken, massagetafel verwarmd en een rustgevend achtergrond muziekje. De massage was zeer aangenaam en vakkundig. Naar wens een gezellig gesprekje. Al met al een zeer prettige ervaring. Een aanrader!!!

Jan Wim
een jaar geleden

Dankjewel Jan Wim voor de mooie reactie. Fijn dat je hebt genoten. Graag tot de volgende keer!

Nick Burton
een jaar geleden

Een Ontspannen Oase in Purmerend - 5 Sterren!

Beoordeling: ★★★★★

Ik heb een geweldige ontspanningsmassage gehad bij Zwaan Humaan Massages in Purmerend, Nederland, tijdens mijn zakenreis. Jeanette, de massage therapeut, was gastvrij en vriendelijk, waardoor ik me direct thuis voelde. Haar deskundige handen verlichtten op vakkundige wijze de stress van de dag, waardoor ik me volledig ontspannen en verjongd voelde. Ik beveel deze plek ten zeerste aan voor een uitstekende massage-ervaring. 5 sterren!

Nick Burton
een jaar geleden

Thank you Nick for your great comment! Hope to see you again!

Martin
een jaar geleden

Jeannette is voor mij de beste!
Niet alleen is zij een zeer kundige massagetherapeut, die diverse soorten ontspanningsmassages beheerst, maar bij aankomst stelt ze je direct op je gemak en ook tussendoor vraagt zij regelmatig of het allemaal nog goed voelt.
Daarnaast kun je met haar desgewenst een goed gesprek voeren, maar als je wilt blijven zwijgen en nog meer wil genieten van haar heerlijke massages, vindt zij dat ook okay..
Dit alles ook tegen een zeer schappelijke prijs.

Martin
een jaar geleden

Dankjewel Martin! Dat is een mooi compliment. Tot gauw!

Rob
een jaar geleden

In een prettige sfeer wordt je met fijne achtergrond muziek en verwarmde massagetafel vakkundig gemasseerd , jeannette weet heel goed de knelpunten te vinden en weg te masseren, al met al een zeer prettige ervaring, en zeker voor herhaling vatbaar

Rob
een jaar geleden

Dankjewel Rob, heel graag gedaan en tot gauw!

Caroline
een jaar geleden

Wat een ongelooflijke heerlijke massage.
Kom gauw weer.

Caroline Zeelenberg
een jaar geleden

Dankjewel Caroline, tot gauw!

Frans
een jaar geleden

Jeannette is een geweldig goede masseur. Ze zorgt ervoor dat je snel in je comfort zone komt en echt kan genieten van de massage. Van harte aanbevolen als je tot rust wilt komen

Frans
een jaar geleden

Dankjewel Frans voor dit mooie compliment!

Fred
een jaar geleden

Absoluut een aanrader. Zeer professioneel en heerlijke massages.

Jeannette Zwaan
een jaar geleden

Dankjewel Fred, tot gauw!

Gorter
een jaar geleden

Mooie website Jeanette. Tot volgende week. Suc6666

Jeannette Zwaan
een jaar geleden

Dankjewel Bert, tot woensdag!

Reactie plaatsen