Over mij  

Jeannette Zwaan

Massagetherapeut

 

Welkom op mijn site.

Ik ben Jeannette Zwaan, geboren en getogen in Purmerend. Na ruim 30 jaar gewerkt te hebben in de HR heb ik de stoute schoenen aangetrokken en van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Masseren is al ruim 20 jaar een hobby en passie en ik heb hierin diverse opleidingen gevolgd en blijf dit ook doen.
In het najaar 2022 heb ik aan huis een massageruimte ingericht. Het is een fijne warme rustgevende ruimte en als je je gedachten de vrije loop laat gaan, waan je je aan het strand.

Klanten mogen hun eigen muziek en geur olie uitkiezen. Je kan de keuze ook altijd aan mij overlaten. Ook welke massage of combinatie van massages je kunt nemen. Er is veel mogelijk!

Na een korte intake, ga ik beginnen waarbij ik gedurende de massage contact hou over hoe het gaat en hoe de massage voelt. Ook kijk ik naar de houding van de klant en kan ik de nodige tips geven. Je ligt lekker op een warme massagetafel en ik masseer met warme olie. De lichaamsdelen die niet worden gemasseerd, worden lekker toegestopt met een grote handdoek. Ook wat drinken tussendoor is mogelijk. Ik plan voldoende tijd tussen de massages in waardoor ik elke massage goed kan afronden.

Een massage aan huis of voor de werknemers in een bedrijf, kan ook. Ik neem dan mijn massagestoel mee naar betreffende locatie.
Belangrijke waarden bij het masseren zijn voor mij respect, warmte, vertrouwen, veiligheid en hygiëne.

Ik maak graag kennis met je en hoop je binnenkort te mogen ontmoeten voor een fijne massage!

 

Warme groet,
Jeannette